06-14256413 contact

Diensten Ton

Bij Ton Lauckhart Assurantie Advies draait het niet alleen om een passend advies, maar om het complete plaatje. Zo geef ik niet alleen advies over het afsluiten van een geschikte verzekering, maar ik zorg bijvoorbeeld ook voor een vlotte afhandeling bij schademeldingen. Alles om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Voor nu, voor morgen en voor al die fijne jaren die nog komen. 

 

Ieder jaar heb ik samen met u een periodiek onderhoudsgesprek waarin we samen alle verzekeringen nog eens doorlopen. Er kan iets veranderd zijn in uw situatie waardoor er verzekeringen aangepast moeten worden. Hierbij ga ik persoonlijk en onafhankelijk te werk, waardoor ik u vrij kan adviseren wat het beste bij u past. Na een gesprek met u maak ik inzichtelijk  wat voor u de beste oplossingen zijn op het gebied van verzekeringen. 

 

Samenwerking

Ik heb een samenwerking met Berkelstaete Assuradeuren, onderdeel van Thoma Groep uit Lochem. Hier merkt u verder niets van. Zij zijn in feite mijn provider; via hen lopen de offertes, polissen en incasso’s, zodat ik mij volledig kan richten op het persoonlijke contact met u als klant.

 

Wij kennen onze klanten en we weten wat er speelt. We houden onze kennis van de financiële wereld up-to-date om u altijd het beste advies te geven met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Eerlijk, betrouwbaar en no-nonsens.