06-14256413 contact

Diensten Ton

Ik heb altijd alle tijd voor u als particulier en als onderneming. Ik bied een op maat & all-in one verzekeringsadviespakket, zodat u zeker weet dat alles en iedereen maximaal en volledig wordt ontzorgd. Voor nu, voor morgen en voor al die mooie jaren die nog komen.


Om continuïteit te kunnen garanderen, ben ik gaan samenwerken met Berkelstaete Assuradeuren. Berkelstaete is een onderdeel van de Thoma Groep (zie www.berkelstaete.nl) en helpt mij met de inkoop van uw verzekeringen. Er is verder geen (financiële) binding met Berkelstaete. Berkelstaete heeft een volmacht van verschillende verzekeraars en in principe tracht ik de verzekeringen in één van deze volmachten onder te brengen. Dit betekent dus dat ik vrij ben om te adviseren en hierbij voor u naar een goede prijs- kwaliteitverhouding kijk.

Oftewel, ik wil dat u een verzekering heeft met goede voorwaarden en een goede en snelle schadeafwikkeling waarbij ook de premie een belangrijke component is.  Ik heb op geen enkele manier een verplichting om de verzekeringen bij een bepaalde verzekeraar onder te brengen. Mocht er een conflict ontstaan tussen u, Berkelstaete en / of de verzekeraar, dan ben ik er ook voor u. Dit wordt niet belemmerd door mijn samenwerking met Berkelstaete.

Maak nu een afspraak om samen uw situatie in kaart te brengen en, waar nodig, aanpassingen of verbeteringen aan te brengen.

U kunt mij bereiken via:

Telefoon: 06-1425 6413

Mail: info@tonlauckhart.nl